Menu

Voor haar

Gegarandeerd plezier en volledig anoniem

24/7 Klantenservice

Voor 22:00 besteld, morgen in huis!

Gratis Verzending vanaf 50,-

Top categorieën

Vibrators

Anaaltoys

Dildo's

Opleg vibrators

Vagina balletjes

Massage vibrators

Sexspeeltjes Voor Haar

Vibrators
Onmisbaar in het nachtkastje van elke vrouw. Desire Product biedt verschillende soorten vibrators, voor elke vrouw een geschikt exemplaar! De vibrators zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van fijn materiaal, zoals siliconen. Klik Hiernaast om alle vibrators per categorie te bekijken.

Dildo's
Dildo's komen in vele verschillende soorten en varianten. Desire Product heeft een ruim en voordelig assortiment dildo's. Bijvoorbeeld anaal dildo's, dildo's van glas, realistische dildo's of voorbind dildo's. Gemaakt van materiaal met een hoge kwaliteit en geschikt voor optimaal genot.

Sextoys Vrouwen
Het ruime assortiment toys voor vrouwen van Desire Product bestaat onder andere uit vagina ballen, vibratie eitjes en vagina speeltjes. Alle toys voor vrouwen zijn vrouwvriendelijk, van goede kwaliteit en gemaakt van hoogwaardige materialen.

Sextoys Anaal
Desire Product heeft een grote collectie sextoys speciaal voor anaal gebruik. Sextoys anaal zijn er in vele verschillende varianten en modellen. Bijvoorbeeld buttplugs, anaal kettingen of vibrerende buttplugs. Alle sextoys anaal geven optimaal genot en zijn van goede kwaliteit.